Wat wij doen

Duregy ontzorgt publieke en private partijen in de duurzame transities waar zij voor gesteld staan. Dit doen wij door tothe-point advisering, energiek projectleiderschap en transparante samenwerking.
Dat is onze belofte, elke dag weer.

Project-, proces- en programmamanagement

In de programma’s, projecten en processen waarin we werken willen we het verschil maken.

Samen met anderen de duurzaamheidsdoelstellingen behalen. Wij gaan voor een duurzaam resultaat waar organisaties mee verder kunnen. In deze duurzame opgaven is inspireren, bouwen aan vertrouwen en het doel duidelijk voor ogen houden, cruciaal om deze opgaven te laten slagen.

(Beleids) advisering

Onder goed beleid verstaan wij het verschaffen van duidelijkheid over de richting, middelen en het tijdspad waarmee en waarin men de gestelde duurzaamheidsdoelen wil gaan realiseren. Wij streven met onze adviezen naar blijvende verandering.

Verduurzaming organisaties

Veel organisaties willen verduurzamen en voeren een steeds groener beleid. Een duurzame organisatie gaat verder dan alleen zonnepanelen op het dak of groene energie inkopen. Duurzaam inkoop & tendermanagement, afvalstromen, energiebesparing en verduurzaming van de in- en externe communicatie zijn allen belangrijke aspecten bij het verduurzamen van organisaties. Duregy heeft veel kennis en ervaring met bedrijfsinventarisaties. Wij adviseren en zetten de mogelijkheden voor verduurzaming van organisaties uiteen. Aanvullend voeren wij energiescans uit, stellen energielabels vast en analyseren de inkoop- en afvalstromen in organisaties.
Missie Duregy

Volg ons